zatvori oglas

KAVEZ...

Nogometni turnir na Srednjiki


OSIJEK - Poziv svim ljubiteljima nogometa da prijave svoje ekipe i sudjeluju u turniru povodom otvorenja nogometnog kaveza, u srijedu 8.7. u 17.30h na Srednjoškolskom igralištu!

Naime, zanimljivo je to da će se turnir igrati u novoizgrađenom kavezu za nogomet koji se nalazi između košarkaškog i odbojkaškog terena uz ogradu objekta, no moći će se teren rezervirati i koristiti već u ponedjeljak kako bi se granulat ulegnuo i pripremio u potpunosti za turnir, rekao je direktor Čuraj.

Teren je dimenzija 20x15 te će se naplaćivati svaki dan od 17 do 23h, a cijene će biti 80kn do 19h, a 120kn od 19 do 23h. Radno vrijeme kaveza je od 17 do 23 sata. Rezervacije za termine su putem weba, telefona, mobitela te osobno u caffe baru “Žabac”.

Tomislav Ciković kao predstavnik Futsal kluba Osijek Kelme koji su, uz Športske objekte, organizatori turnira, rekao je kako kotizacije za turnir u srijedu neće biti, noda je ograničen broj ekipa, te da je zabranjeno nositi kopačke na terenu.

Prijave za turnir su na broj 285-500 (radnim danom od 7 do 15h) ili na mail kavez@sportski-objekti.hr do početka turnira, odnosno točnije do 14h na dan turnira, a osobno se može prijaviti do samog početka turnira, odnosno do 17h.

Izvor: Športski objekti d.o.o.

 Najnovije