Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

EKSTREMNI SPORT

7, 6, 5 ... Pannonian


OSIJEK - Još nas nešto manje od 7 dana dijeli od najvećeg extreme sport događaja u jugoistočnoj Europi! Ove godine s nama je preko 200 vrhunskih sportaša, a valja naglasiti kako su s nama i najbolji inline te skate vozači do sada! S vama ćemo se družiti svakoga dana od 16 sati sve do noćnog finala koje će završiti do 22 sata, kada počinje glazbeni dio festivala. Kako bi zabava bila potpuna, ugostili smo posebnog voditelja Catfish no1. kojem će zasigurno uspjeti natjerati vas da zaboravite na ove ljetne vrućine i uživate u svakoj sekundi sportskog programa!

OTVORENJE

Prije samog početka natjecanja, ali i koncerata, pozivamo vas na službeno otvorenje Pannonian Challenge-a u srijedu 19. kolovoza gdje možete pogledati izložbu extreme fotografija Tomaža Šantla i Petera Fetticha. Ulaz na izložbu je slobodan, a ona se otvara u 20 sati u Galeriji Kazamat. Nakon pogleda na ove adrenalinske fotografije, pridružite nam se na partyju u dvorištu Kazamata gdje ćete uz dobru glazbu moći naslutiti i mali dio atmosfere ovogodišnjeg Pannonian Challenge-a.

Ako pak još niste nabavili svoju ulaznicu, trk na entrio.hr gdje možete nabaviti svoju festivalsku ulaznicu za samo 150kn! Ukoliko ste naklonjeni samo sportskom dijelu programa, ulaznicu za trodnevni sportski program možete nabaviti po cijeni od 70 kn na samom događaju.

HŽ POPUST

Kako ljubitelji Pannonian-a dolaze iz cijele Hrvatske, a i šire, svim putnicima koji dolaze na ovogodišnji Pannonian Challenge HŽ Putnički prijevoz odobrava popust u visini 40% od redovne prodajne cijene za povratna putovanja u svim redovnim vlakovima i iz svih kolodvora na HŽ-ovim prugama do kolodvora Osijek i natrag. Pravo na popust mogu ostvariti i slovenski državljani za dvosmjerna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Osijek i natrag. Sve informacije kako doći do jeftinije karte nađite na našoj službenoj web stranici.

LINE UP

SMJEŠTAJ

Iako je za naše goste iz drugih krajeva osiguran Pannonian kamp, svima koji ne vole kampiranje ove  godine nudimo još jednu opciju. Udruga Pannonian dogovorila je suradnju s osječkim STUC-om. U jednokreventnim ili dvokrevetnim sobama, s kupatilom, telefonom i wifi-em možete uživati za samo 15 eura po noći. Ovaj prostor odlikuje i vrlo dobrim položajem jer je samo 15 minuta udaljen od skate parka i samog centra grada! Svi upiti za ovakvu vrstu smještaja primaju se na smjestaj@pannonian.org

VAŠA PODRŠKA

Bliži nam se tjedan ekstremnog sporta, urbane glazbe i nezaboravnog druženja, i zato osigurajte si mjesto, spakirajte kovčege, napunite baterije!

Vaša podrška nam je iznimno važna. Posjetite naš događaj, dovedite svoje bliske ljude. Ako do sada niste znali, provjerite zašto tko jednom dođe, uvijek se vraća.

Vidimo se na još jednom nezaboravnom, Pannonian Challenge-u! <3

Izvor: Udruga PannonianNajnovije