zatvori oglas

POLUMARATON

12. u nizu Osječki Ferivi polumaraton


OSIJEK - Kao i svake godine, na Trgu Ante Starčevića 2. travnja 2016. godine održat će se Osječki Ferivi polumaraton. Kako je ovo 12. polumaraton u nizu, organizatori su se potrudili da bude najbolji do sada.

Za sve one koji su željni duljeg trčanja početkom siječnja će biti otvorene prijave za polumaraton koji iznosi 21 kilometar. Organizatori očekuju oko 1000 prijavljenih polumaratonaca iz cijele regije.  Tako ćemo Osijek smjestiti na kartu najboljih polumaratona u Europi. Uz polumaraton, u 2016. godini naglasak ćemo staviti na utrku građana od 5 kilometara. 

Cilj je da građane uključimo u ovo događanje najbolje što možemo. Ovu utrku ne radimo samo za profesionalne sportaše, već i za građane koje žive u ovom gradu. Tako promičemo sport, trčanje i rekreaciju. Mogu se prijaviti svi, pa čak i cijela obitelj. Uz to će biti i otvorene prijave za dječje utrke, od kojih se također očekuje da će privući velik broj vrtićke i školske djece.

Organizatori će na samom trgu pripremiti bogat zabavni sadržaj, kako bi gledatelji i građani mogli uživati u hranu i piću dok navijaju za svoje prijatelje, obitelj i ostale građane.

Zabilježite 2. travnja 2016. u svom kalendaru, vidimo se na startu u 10h!

Izvor: Ferivi
 Najnovije