Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

AK SLAVONIJA-ŽITO

Aktivnosti osječkih atletičara


OSIJEK - Što to sve čeka atletičare AK Slavonija-Žita u narednom razdoblju pročitajte u nastavku.

U subotu (20.02.) AK Slavonija-Žito organizira III. kolo Dvoranske lige Slavonije i Baranje za mlađe kategorije koje će se održati u Nastavno - sportskoj dvorani Gradski vrt - atletski tunel s početkom u:

16:30h mlađi kadeti/kinje - 520m
17:00h cicibani/ke - bacanje koplja
17:45h mlađi limači/ce - bacanje koplja
18:30h stariji limači/ce - bacanje koplja

Na natjecanju će sudjelovati oko 150 natjecatelja iz četiri atletska kluba: AK Požega, AK Marsonia Slavonski Brod, AK Cibalia Vinkovci i domaćin AK Slavonija-Žito.

U nedjelju (21.02.), AK Slavonija-Žito nastupa na Prvenstvu Hrvatske u dvorani za seniore i seniorke koje će se održati u Rijeci.
Klupsku normu ispunili su 5 atletičara:

Ivan Horvat, motka
Dario Prekl, motka
Matija Livančić, motka

Elija Valentić, motka
Sara Aščić, vis

Nadalje, AK Slavonija-Žito u suradnji s Upravnim odjelom za društvene djelatnosti grada Osijeka organizira prvo natjecanje na otvorenom ove godine - Prvenstvo grada Osijeka u krosu. Natjecanje će se održati u utorak 23. veljače na pomoćnom terenu stadiona Gradski vrt – speedway. Kros je namijenjen apsolutno svima – od vrtića pa sve do rekreativaca!

I na kraju idućeg tjedna, točnije u nedjelju 28.02., AK Slavonija-Žito organizira Zimski bacački miting na pomoćnom terenu stadiona Gradski vrt – speedway s početkom u 11:00 sati. Natjecanje će biti zadnja provjera za naše bacače prije odlaska na Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske koje će se održati u Splitu (06.03.).

Izvor: AK Slavonija-ŽitoNajnovije