zatvori oglas

GIMNASTIKA

Uskoro Grand prix Osijek 2016.


OSIJEK - Od 29. travnja do 1.svibnja Osijek će širom otvoriti vrata svjetskoj gimnastičkoj eliti. Više od 150 natjecatelja iz 31 zemlje svijeta pokazati će u dva dana natjecateljskog dijela Svjetskog kupa Grand prix Osijek 2016. svu složenost i ljepotu ljudskog pokreta.

Petak, 29. travnja. Ove godine organizator se potrudio vrijeme između natjecanja obogatiti zabavnim sadržajima. Tako će već prvi dan više stotina rasplesanih Osječana u dvorani Gradski vrt senzacionalnom koreografijom slaveći svoj dan - Dan plesa, obilježiti službeni početak Svjetskog kupa u gimnastici. Svojim plesnim točkama zabavljati će sudionike natjecanja i sve prisutne tijekom cijele večeri.

Ono što će obilježiti osmi Grand prix Osijek svakako je i prvi put organizirano javno izvlačenje startnih brojeva natjecatelja finala kupa. Vrhunac prve večeri Grand prix-a zasigurno će biti koncert grupe Vatra, trenutno najpopularnijeg rock sastava u našoj zemlji. Ulaz na koncert je besplatan, lijep poklon sugrađanima i svim ljubiteljima gimnastike.

Satnica događanja:
18:00 Plesni spektakl
20:00 Zabavni sadržaj u dvorani Gradski vrt
21:00 Izvlačenje startnih brojeva
21:40 Koncert grupe Vatra

Subota, 30. travnja, prvi je dan finalnog natjecanja kada će se gimnastičari boriti za što bolji plasman, a time i za što sjajniju medalju. Finalni nastupi započinju u 16:00 sati. Dođite i bodrite naše gimnastičare.

Nedjelja, 1. svibnja, započeti će tradicionalnim obilježavanjem Dana rada, roštiljadom i to točno u 12:00 sati. Organizator će pribaviti sve potrebne sastojke, ali tu treba vašu pomoć, što u rukama, što u vještini pripreme roštilja (PRIJAVA). Prijavite se i budite dio ovog sportsko-zabavnog spektakla. Nizom obiteljskih zabavnih igara (PRIJAVA) te glazbom tamburaškog sastava Kas organizator će se pobrinuti za vaše dobro raspoloženje.

Drugi dan finalnih natjecanja započeti će u 14:30. Nadamo se da ćete biti na tribinama u što većem broju, jer našim će gimnastičarima dobro doći vaša podrška. Događanja u dvorani zasigurno će biti zanimljivija uz prijenos Vedrana Cara, popularnog radijskog voditelja.

Našu zemlju na Svjetskom kupu predstavljaju:
Gimnastičari
Tomislav Marković, Andrej Korosteljev, Robert Seligman, Filip Ude, Marijo Možnik, Tin Srbić.

Gimnastičarke
Ema Kajić, Ana Derek, Dora Kranželić, Ana Poščić.

Više informacija i nove obavijesti možete pratiti na SLUŽBENOJ STRANICI.

Ulaznice za osječki gimnastički spektakl moći ćete kupiti od četvrtka 28. travnja na prodajnom mjestu u dvorani Gradski vrt. Cijena ulaznice za osječki sportski događaj godine iznosi  30,00 kuna i vrijedi za oba  dana finala.

Svim našim natjecateljima portal osijek-online želi uspješne nastupe na Grand prix Osijek 2016.

Foto: osijekgym.comNajnovije