Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

REKREACIJA

B2B RUN utrka u Osijeku


OSIJEK - Organizatori B2B RUN utrke pozivaju sve kompanije s područja Slavonije i Baranje da prijave svoje ekipe kako bi zajedničkim snagama sudjelovali na prvoj poslovnoj utrci u ovom dijelu Hrvatske.

Osim poslovno - sportske rekreacije nabijene pozitivnom atmosferom, prijavljene čeka dobra zabava i poslovno druženje i umrežavanje. Kulisa ove jedinstvene pet kilometara duge utrke bit će obala Drave. Utrka je namijenjena isključivo poslovnoj zajednici, a cilj je potaknuti povezivanje s kolegama i potvrditi učinak rekreacije na svakodnevne radne obaveze. Start osječke B2B RUN utrke predviđen je za četvrtak, 30. lipnja 2016. s početkom u 18:00 sati, a koliko Osijek živi ovaj poslovno-sportski duh tek treba dokazati.

"Poslovne utrke su u svijetu uobičajena praksa već nekoliko desetljeća te i dalje bilježe rastući trend. Tajna uspjeha je u činjenici da su poticajan alat za druženja kolega izvan radnog mjesta te za povećavanje kvalitete međusobne komunikacije i osjećaja zajedništva, a sve kroz aktivnu notu koju trčanje pruža. Nije li to dovoljno jak poziv da se i mi priključimo svjetskim trendovima?" istaknula je Dijana Veturelli, inicijatorica B2B RUN utrke.

Tvrtke iz Osijeka i cijele Slavonije i Baranje koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na službenoj web stranici utrke, a last minute cijena za uplate do 10.lipnja iznosi: 140 kn + PDV po osobi. Prijavnina uključuje natjecateljski broj, čip za mjerenje vremena, okrjepu prije i poslije utrke, certifikat za sudjelovanje, medalje i pehare za pobjednike, poklon za sve sudionike utrke i sudjelovanje na After run party-ju.

Više o B2B RUN utrci možete saznati na www.b2brun.hr, a pratiti nas možete i na društvenim mrežama: B2B RUN Croatia Facebook stranica te b2bruncroatia Instagram profil.Najnovije