zatvori oglas

EKSTREMNI SPORT

Pannonian Challenge - nagradna igra


OSIJEK - Zahvaljujemo svim entuzijastima, idejnim tvorcima te ljudima koji su živeći svoj san naš grad uvrstili u svjetski poznate i priznate destinacije istinskih ljubitelja ekstremnog sporta. Upravo ti ljudi putem portala osijek-online-a nagrađuju tri čitatelja sa po jednom festivalskom ulaznicom.

Na vama je da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici napišete "Osijek voli Pannonian". Imena sretnih dobitnika objaviti ćemo u sklopu teksta po završetku nagradne igre.

Nagradna igra traje od trenutka objave pa do 12. srpnja 2016. godine. Nagrađeni će svoje ulaznice podići na ulazu uz predočenje osobne iskaznice.

Sretni dobitnici u nagradnoj igri su:

Bellucci Monica
Tomislav Vranić
Zorica Živković


Pannonian

Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe – Pannonian Challenge – sitno odbrojava do svog početka. Od 15. do 23. srpnja u Osijeku će vladati prava adrenalinska groznica pretrpana vrhunskim vozačima, njihovim obožavateljima, glazbenim imenima, vrućim danima i još vrućim plesnim noćima. A kao šlag na kraju ovog ionako velikog događaja za ekstremni sport, od 21. do 23. srpnja Osijek će biti domaćin FISE World Series – svjetskog BMX Freestyle kupa, jednog od najvećih svjetskih događaja ovog tipa. Tako će ovog srpnja Osijekom prošetati neki od najboljih svjetskih rolera, skejtera i vozača BMX-a.

Svjetski spektakl – u Osijeku nikad više svjetskih imena
Svjetski BMX kup prenosit će nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, a na popisu preko 400 vozača koji su potvrdili svoj dolazak u Lijepu našu nalaze se imena najboljih među najboljima. Da bi se vozači uopće odlučili doći na neko ovakvo natjecanje, ono se mora po nečemu isticati, a sama važnost bodova koje nosi svjetski kup dovoljan su razlog za posjet Osijeku. No, tu je još i zavidan nagradni fond u sve tri kategorije – inline, skate i BMX, koji će otići u ruke onih najboljih. A bez ikakve sumnje, kako kažu oni koji su već stalni gosti Pannoniana, u Osijek se dolazi zbog jedinstvene atmosfere kakva ne postoji ni na jednom sličnom natjecanju u svijetu.

Dizajn parka na razini svjetskih natjecanja
Park na osječkoj Copacabani dizajniran je i gradi se u suradnji s kim drugim nego s vozačima koji će njime prodefilirati svoje najbolje trikove i majstorije. Tako će 16. srpnja parkom vladati skejteri, kada će park biti posebno dizajniran za njihove potrebe da parira parkovima velikih svjetskih natjecanja. U nedjelju 17. srpnja na rasporedu su roleri, a od 21. do 23. srpnja park dobiva novo ruho i pretvara se u pravo BMX kraljevstvo, spremno za jedan od najatraktivnijih sportova današnjice.

Noći su za plesanje
Osim sporta Pannonian je poznat i po svom bogatom noćnom životu. Tako ćete nerijetko vidjeti neispavana, ali sretna lica vozača na utrkama. I ove godine festival nudi razlog za neprospavane noći. Osim svjetski poznatog britanskog DJ dua MODESTEP, hip hop velikana naše scene DJ-a Bizze Bodege i Phat Phillija, tu su i domaći bendovi Mašinko, Jonathan i Justin's Johnson te YouTube senzacija faXcooL.

Razloga za ne propustiti Pannonian Challenge XVII previše je, a sve informacije i ulaznice dostupne su na stranici www.pannonian.hr.

Izvor: PannonianNajnovije