Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MK DMITAR ZVONIMIR

Ljetna škola sportskog mačevanja


OSIJEK - Prenosimo vam poziv MK Dmitar Zvonimr da im se pridružite u Ljetnoj školi mačevanja.

Ljetna škola sportskog mačevanja za mlađe uzraste koja će se održati u prostorima našeg kluba od 29.8.2016. do 2.9.2016; na kojoj će polaznici naučiti osnove ovog olimpijskog sporta, okušati se u borbama, dobro se zabaviti i steći nove prijatelje...

Pozivamo sve osnovnoškolce (ciljana skupina) i srednjoškolce neka se prijave, dođu, nauče osnove mačevanja i vide kakav je osjećaj odjenuti mačevalačko odijelo i stati na pistu nasuprot protivniku :) Nakon završetka škole svi polaznici imaju mogućnost besplatno sudjelovati u vikend treningu, što je naš sljedeći događaj.

Sve bitne informacije su na letku, prema prijavama ćemo organizirati grupe, te polaznike o svemu na vrijeme obavijestiti. Za sva pitanja smo dostupni preko facebooka i maila... link na letak:  http://macevanjeosijek.com/ljetna-skola-macevanja/

Vikend trening s vrhunskim trenerom mačevanja - gospodin Sanjin Kovačić, u prostorima našeg kluba 3. i 4. 9.2016 (subota i nedjelja)

 Drago nam je da ponovno možemo najaviti dolazak gospodina Sanjina Kovačića iz Zagrebačke škole mačevanja.

Ljetna škola će se održavati isključivo za članove i polaznike Ljetne škole (i zaista zainteresirane) kao besplatna dvodnevna edukacija, prema dobi, stupnju znanja i kategoriji natjecatelja. Cilj ovog treninga je u dva dana prije i poslije podne povećati razinu znanja i pripremljenosti za početak nove sezone.

Raspored će biti objavljen na našoj web stranici i FB profilu

Hrvatski olimpijski dan 10.9.2016. Na prostoru "Srednjike", pojavljujemo se na službenom otvaranju na srednjoškolskom igralištu i nakon ceremonijala oko 15 pripadnika kluba odlazi u klupske prostorije gdje će građanstvu prezentirati opremu, pravila i ljepote ovog sporta.

Kontakt telefoni za ove aktivnosti su:
Trenerski (glavna trenerica, ujedno odgovorna za Ljetnu školu) - Ana: 0989874583
Upiti isključivo za seniore i veterane - Marija: 0989372455

Molimo podržite nas, pitajte, zovite... bez vas ne možemo bolje!

Tekst: Branko LozančićNajnovije