zatvori oglas

FUTSAL

Malonogometna utakmica na Zrinjevcu


OSIJEJK - MNK Osijek Kelme poziva sve navijače, ljubitelje futsala, ali i sve one koji to žele postati, na utakmicu 2. kola 1. HMNL koja će se održati u petak (7. 10. 2016.) od 20 sati u dvorani Zrinjevac.

U goste nam dolazi FC Nacional Zagreb, najuspješniji hrvatski futsal klub u posljednjem desetljeću sa šest naslova prvaka države te četiri Kupa Hrvatske! Aktualni prvaci u Osijek dolaze nakon što su na otvaranju prvenstva u Slavonskom Brodu slavili s čak 0:9 protiv domaćina, MNK Brod 035.

Osječka publika imat će priliku na djelu vidjeti ponajbolje igrače futsala u Europi koji su ovog ljeta pristigli u redove Nacionala. Neki od njih su slovenski reprezentativac Rok Mordej, hrvatski reprezentativci Franco Jelovčić i Franko Bilić, a prvi nastup vjerojatno će upisati i posljednje investicije Zagrepčana, Brazilci s azerbajdžanskom Amadeu Fernandes i Rafael. MNK Osijek Kelme znatno je ojačan u odnosu na prošlu sezonu, jer su se u klub vratili bivši igrači i reprezentativci, Gordan Duvančić, Zvonimir Horvat te Robert Nospak.

U prvom kolu Osijek je gostovao kod uvijek neugodne Uspinjače u Zagrebu, ali iako je u petoj minuti imao prednost od 0:2 do kraja utakmice ju ipak nije uspio zadržati te je utakmica završena podjelom bodova, 2:2.

Gledajući prethodne susrete, ali i sadašnju situaciju, atraktivnost i kvalitetan futsal ne bi trebali izostati ni ovoga puta! Cijena ulaznice je samo 10 kuna, a uz vašu pomoć Nacional može pognute glave napustiti Osijek! Zato dođite u Zrinjevac i podržite naše dečke, koji će vam zasigurno vratiti borbenošću i znojem na parketu! 

Vidimo se na tribinama!

Izvor: MNK Osijek KelmeNajnovije