zatvori oglas

AMERIČKI NOGOMET

Polufinale HLAN-a u Osijeku


OSIJEK - Nakon odlično odrađenog prvog dijela sezone Topovi Osijek u subotu dočekuju ekipu Bjelovara u utakmici polufinala prvenstva hrvatske u američkom nogometu.

Topovi nastavljaju svoj pohod prema obrani naslova prvaka, u kojem su nakon prvog dijela sezone jedina neporažena ekipa u prvenstvu te čvrsto drže prvo mjesto, koje im je omogućilo da ovogodišnje polufinale igraju u Osijeku te na najbolji mogući način zatvore sezonu američkog nogometa u gradu na Dravi.

Ove godine u polufinalu Topovi će se susresti s Bjelovarom s kojima su u drugom kolu PH odigrali izrazito tešku utakmicu koja je odlučena u posljednjim sekundama odličnom solo akcijom Ivana Macana. Trener Osijeka napominje da ih ponovno čeka težak susret te smatra da će o pobjedniku odlučivati nijanse.

Susret se održava u subotu 5.11. na pomoćnom terenu nogometnog kluba Elektra s početkom u 14 sati. Pobjednik ovog susreta u finalu će susresti boljeg iz ogleda ekipa Zagreba i Splita.

Valjda napomenuti da su prethodni vikend Topovi imali tri predstavnika u reprezentaciji Hrvatske na turiru u flag footballu (beskontaktna verzija) koji se održao u Srbiji na kojem je Hrvatska osvojila odlično drugo mjesto, što je potvrda rasta ovog sporta ne samo u Osijeku, već i cijeloj državi.

 Najnovije