Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GYMS4YOU

Dvije nagradne igre Gyms4you-a


OSIJEK - Zahvaljujući Gyms4you Osijek portal osijek-online nagrađuje jednog vjernog čitatelja mjesečnom članarinom u njihovom fitness klubu.

Sve što trebate napraviti je to da nam do ponedjeljka, 12. prosinca 2016. godine, u komentarima ispod teksta ili na našoj FB stranici napišete " Želim vježbati u
Gyms4you Osijek".

Po završetku nagradne igre sretni dobitnik će moći svoje ime pročitati u sklopu teksta, a o detaljima preuzimanja nagrade, dogovoriti ćemo se poslije.

Sretna dobinica u nagradnoj igri Gyms4you i portala osijek-online je :

Ivana Mihaljević

Svakako pročitajte tekst u nastavku jer još jednog sretnika čeka nagrada.

Gyms4you Osijek organizira događanje pod nazivom Veslaj s olimpijcem Davidom Šainom – osvoji Gyms4you članarinu koje će se održati u subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca 2016. godine, od 9 do 21 sat, u trgovačkom centru Portanova u Osijeku.

Posjetitelji ovoga događanja imat će priliku sudjelovati u edukativnom predavanju o pravilnoj tehnici veslanja koje će održati David Šain te ujedno i isprobati najmoderniji ergometar koji je dostupan u ovom poznatom lancu fitness klubova. Posjetitelji koji se budu pokazali kao najvještiji i najbrži veslači osvojit će Gyms4you poklon - mjesečnu članarinu. Cilj ovoga događanja je i ukazivanje na važnost tjelovježbe kao pokretača zdravog načina života.

Izvor: Gyms4you
Foto: Radio OsijekNajnovije