Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PRIJAVA

Zimski sportski kamp


OSIJEK - Gimnastičko društvo Osijek-Žito u siječnju 2017. godine (za vrijeme trajanja zimskih školskih praznika) organizirat će ponovno Zimski sportski kamp za djecu starije predškolske te mlađe školske dobi (od 6 do 10 godina) u svrhu promocije zdravog, aktivnog i kvalitetnog provođenja slobodnog vremena.

Zimski sportski kamp bit će organiziran za vrijeme zimskih školskih praznika (od 2. do 6. siječnja 2017. godine) gdje će polaznici kampa na Gradskom klizalištu Osijek prolaziti kroz školu klizanja, a nakon toga (u sklopu kreativnih radionica) razvijati maštu i kreativnost. Svaki dan kampa završavat će s treningom gimnastike u Sokolskom domu.

Zimski sportski kamp Osijek 2017. provodi se u suradnji sa Športskim objektima,  a program kampa provodit će educirani treneri GD Osijek-Žita te iskusni treneri klizanja. Kamp traje 5 dana (od 2. do 6. siječnja 2017. godine) u dvorani Sokolski dom i na Gradskom klizalištu Osijek i to u vremenu od 9 do 13 sati.

Više infomacija o samom programu može se pronaći na www.gdosijek.hr , a rezervacije se vrše na broju telefona 091 421 1188.

Vidimo se u dvorani Sokolski dom!


Izvor: GD Osijek-ŽitoNajnovije