zatvori oglas

NAGRADNA IGRA

Fit with Gyms4you - nagradana igra


OSIJEK - "Fit with Gyms4you" čarobne su riječi koje će jednom sretnom čitatelju otvoriti vrata na mjesec dana besplatnog vježbanja u teretani Gyms4you. Sve što trebate učiniti je da u komentarima ispod teksta ili na FB stranici upišete "Fit with Gyms4you". Nagradna igra traje do ponedjeljka, 16. siječnja, kada ćemo objaviti ime sretnog dobitnika u sklopu teksta.

Po završetku nagradne igre u teretani Gyms4you izgubit će koju kaloriju:

Danijel Živković

Zahvaljujemo svim sudionicima. Pratite nas i dalje, bit će toga još
 
 
Ostvarite svoj fitness cilj u 2017. godini

Poznato je da se mnogima nakon blagdana na popisu novogodišnjih odluka nađe i ona kako će se više brinuti o svom tijelu i zdravlju što uključuje aktivnije rekreiranje i bavljenje sportskim aktivnostima. Iako nikada nije kasno za takvu odluku, činjenica je kako je upravo siječanj idealan mjesec za postavljanje fitness cilja za nadolazeću godinu. U teretani Gyms4you Osijek bilježi se porast novih članova koji su se odlučili rekreirati i do ljeta dovesti u formu.

Blagdani nerijetko, osim uspomena na lijepe i ugodne trenutke, ostave i pokoji kilogram viška, ali do ljeta je ipak dovoljno vremena tako da je upravo sada idealno vrijeme da se pokrenemo i krenemo u teretanu. Naravno na novogodišnje odluke ne bismo trebali gledati kratkoročno već o svom tijelu i zdravlju moramo brinuti kontinuirano tijekom cijele godine. Zdrav i aktivan način života pravi je put do željenog izgleda, a dosljednost nas vodi do ostvarivanja svakog pa i postavljenog fitness cilja.

Novi europski koncept vježbanja

Ukoliko ste se odlučili za odlazak u teretanu najbolje bi bilo potražiti onu u kojoj ćete imati sve što vam je potrebno kako biste došli do željenog cilja te gdje ćete dobiti kvalitetne i stručne savjete, ali i dodatnu motivaciju za  kontinuirano vježbanje. Koncept Gyms4you lanca fitness klubova, koji je od prošle godine otvoren i u Osijeku u trgovačkom centru Super Osijek, ima moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetnu i renomiranu opremu i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i neograničeno vrijeme korištenja.

 „Jedan od koraka prema brizi o vlastitom tijelu i zdravlju je zasigurno i odlazak u teretanu Gyms4you koja, za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj, nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Naime, teretana radi non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi svi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu.“ - rekao je  Igor Duvnjak, voditelj Gyms4you Osijek.

Gyms4you je jedinstveni lanac fitness klubova koji trenutno posluje u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku, a u planu su već i nove lokacije diljem Hrvatske.  Teretana je posebna po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije.

 Najnovije