Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANNONIAN

Most kao nova prepreka BMX vozačima


OSIJEK - Pješački most ovog je vikenda ponovno bio u centru pažnje. No, ovaj put nije služio pješacima, već ni manje ni više nego – BMX vozačima. Da ga je moguće preskočiti bajkom, nismo ni mi vjerovali, dok šačica BMX-era nije izvela upravo to. No, mala napomena – kad kažemo Pješački most mislimo na repliku mosta izrađenu od Coca-Colinih boca koji se nalazi na glavnom gradskom trgu.

Brojanje čepova protekle subote prošlo je malo ekstremnije no inače, a sve zahvaljujući vozačima koji su tom prilikom najavili 18. izdanje Pannonian Challengea, najvećeg regionalnog festivala ekstremnog sporta i glazbe. Uz to, Pannonian je donirao 200 čepova za osvjetljenje mosta, a njihov broj simbolizira 200 vozača koji će ove godine početkom lipnja paradirati ulicama Osijeka.

Spektakl koji će ti vozači, ali i vrhunski glazbeni izvođači, prirediti osječkoj i regionalnoj publici ove je godine u kalendaru je zabilježen od 7. do 11. lipnja kada će ljetu pružiti pravu ekstremnu uvertiru. Više informacija na www.pannonian.hr

Izvor: Pannonian

 Najnovije