Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

CHALLENGE CUP

Deveto izdanje Grand Prix-a


OSIJEK - Od 18. do 21. svibnja Grad Osijek po deveti put domaćin je Grand Prix Osijek Žito Challenge Cupa 2017 gimnastičkih natjecanja iz svjetske serije. Prva dva dana  održati će se kvalifikacije, a finala su na rasporedu 20. i 21. svibnja od 17 do 20 sati uz izravan prijenos na HRT-u.

Osijek je prvi put ugostio Svjetski kup 2009. godine, a koliko je Grad na Dravi prepoznat u gimnastičkom svijetu pokazuje kako su ove godine prijavljeni natjecatelji iz 33 zemlje svijeta.

Tjedan dana uoči početka natjecanja u Lobby baru „Hotela Osijek“ održana je press konferencija na kojoj su govorili Vladimir Mađarević, sportski direktor natjecanja i Izvršni dopredsjednik Gimnastičkog društva Osijek Žito inače izvršnog organizatora natjecanja, gradonačelnik Osijeka Ivan Vrkić koji je ujedno predsjednik organizacijskog odbora, Župan Osječko-baranjske županije dr. Vladimir Šišljagić, dopredsjednik organizacijskog odbora Grand prix Osijek Žito Challenge cupa, a ispred Žito grupe, glavnog sponzora natjecanja govorila je Tajana Rogulja, voditeljica odnosa s javnošću Žito grupe.  
    
Spomenimo kako su ulaznice već u prodaji putem sustava Entrio. Dnevno izdanje (subota ili nedjelja stoji 25 kuna), a paket za oba finalna dana je 40 kuna.

Izvor: Grand Prix Osijek

 Najnovije