Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GYMS4YOU

Povratak u teretanu


OSIJEK - Novi izazovi su pred nama, baš kao i novi programi. Gyms4you, popularni lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, predstavlja „BACK 2 THE GYM – POVRATAK U TERETANU“, posebno promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.

S obzirom na to da je u Gyms4you nemoguće zakasniti na trening, jer ovi fitness klubovi rade non stop, svaki dan, od 0 – 24 sata, program „BACK 2 THE GYM“ idealna je prilika za stvaranje nove tjelesne forme.

Neka ovo bude tvoj tjedan! Besplatni probni treninzi, gratis članarine i pokloni, degustacije i DJ night

U sklopu ovog događanja svi postojeći  Gyms4you članovi i oni koji će to tek postati, u Gyms4you Osijek teretani u periodu od 02. 10. do 06. 10. 2017. imat će mogućnost osvajanja besplatne mjesečne članarine.  Svaki dan za vrijeme trajanja akcije u Gyms4you klubu u Osijeku bit će izvučen po 1 dobitnik besplatne mjesečne članarine, a uz ovu akciju svakog će se dana odvijati  i ostale dodatne aktivnosti:

•    besplatni probni treninzi
•    besplatni fit savjeti osobnih trenera
•    besplatne degustaciju različitih proizvoda (promocije Polleo proizvoda)
•    promotivne cijene različitih proizvoda ( prodajna akcija Dukat Fit proizvoda 1+1 gratis)
•    gratis pokloni (Multipower pokloni, Nivea proizvodi)
•    gosti iznenađenja.

Ovaj specijalni tjedan u osječkom Gyms4you fitness klubu zaokružit će mini event uz DJ night koji će uključivati lutriju s brojnim dodatnim nagradama i pogodnostima, a održat će se u ponedjeljak 02. 10. 2017. od 18.00 do 22.00 sata.

Svi Gyms4you prostori opremljeni su  kvalitetnom i renomiranom Technogym opremom i spravama za vježbanje. Ove fitness klubove još popularnijima čini i njihov jedinstveni koncept. Naime, Gyms4you je uvijek otvoren, svaki dan  u tjednu od 0 d o 24 h, a članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you klubove u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele i koliko god puta dnevno žele.

Izvor: Gyms4youNajnovije