Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GYMS4YOU

Pokreni se ovih blagdana


OSIJEK - Božić i novogodišnji blagdani su nam već pred vratima, a kako oni često predstavljaju veliku kušnju i za najdiscipliniranije od nas, dočekajte ih spremni i odradite trening više kako biste potrošili sve suvišne kalorije.

Gyms4you je pripremio akciju „No Lift No Gift“ kako biste se pokrenuli ovih blagdana. Posebno je to promotivno i nagradno događanje s ciljem promoviranja zdravog i aktivnog načina života te dodatnog motiviranja za kontinuirano vježbanje u teretanama Gyms4you.

Organizatori pozivaju sve na besplatni probni trening, ali i osiguravaju 10% popusta na mjesečnu članarinu za sve nove članove koji odluče da je prosinac idealan mjesec za početak bavljenja tjelovježbom u vrhunski opremljenim teretanama.

Također, Gyms4you u svojoj ponudi ima jedinstvene poklon kartice „Gift card“ kojima možete iznenaditi svoje bližnje ispod bora. Idealan poklon za Božić zar ne? Karticom se mogu pokloniti mjesečne, polugodišnje i godišnje članarine koje vrijede na svih 7 lokacija Gyms4you te osiguravaju pristup teretanama 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata.

GYMS4YOU BOŽIĆNA LUTRIJA I DARIVANJE
Kako su blagdani vrijeme darivanja akcija „No Lift No Gift“ podrazumijeva brojne poklone za svoje članove, ali i one koji će to tek postati. Sve posjetitelje od 8. do 19. prosinca na svim recepcijama očekuje „Božićna lutrija“ u kojoj mogu sudjelovati svi koji potroše u tom razdoblju 20 ili više kuna u Gyms4you fitness centrima.

Gyms4you daruje:
•    3x mjesečne članarine
•    5x Gyms4you majica
•    3x Shakera
•    Poklon pakete sponzora

To naravno nije sve. Također, svaki tjedan možete, prateći Gyms4you društvene mreže, osvojiti 1 mjesečnu članarinu i 1 majicu tijekom cijeloga prosinca. Pokreni se već ovih blagdana i započni ostvarivati svoj fitness cilj u Novoj godini.

NOVI EUROPSKI KONCEPT VJEŽBANJA
Gyms4you je lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, a trenutno posluje u Zagrebu, Osijeku, Zadru i Šibeniku. Gyms4you, za razliku od ostalih fitness klubova u Hrvatskoj, nudi jedan novi europski koncept vježbanja. Naime, teretana radi non-stop, svih 7 dana u tjednu od 0 do 24 sata, kako bi svi članovi imali priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, bez vremenskog ograničenja, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu. Teretana je posebna po tome što se u nju ulazi skeniranjem otiska prsta, a svaki član dobiva i osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije.

Kako biste došli do željenog fitness cilja u Gyms4you teretanama dobit ćete kvalitetne i stručne savjete za odličan start te dodatnu motivaciju za kontinuirano vježbanje. Očekuje vas moderan i vrhunski opremljen prostor u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene s obzirom na mogućnosti i naravno neograničeno vrijeme korištenja.

Gyms4you fitness klubovi namijenjeni su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Izvor: Gyms4you

 Najnovije