zatvori oglas

FUTSAL

Petkom U osam: FK Kelme Osijek - MNK Vrgorac


OSIJEK - Osječki malonogometaši ovoga petka, u dvoranji Zrinjevac s početkom u 20 sati, nastavljaju svoju borbu za ulazak u play off 1.HMNL.

Nakon zimske stanke u kojoj su se slagale kockice za nastavak prvenstva, vrijeme je da i domaća publika pogleda uživo kako to izgleda momčad Marina Smoje. Tijekom zimske stanke u klubu su činili sve kako bi se momčad pojačala, a najkonkretniji potez bilo je dovođenje bivšeg reprezentativca Srbije, Aleksandra Živanovića. Osijek Živanoviću nije nepoznat obzirom da je upravo on sa svojom ekipom osvojio posljednji ZIMKO. Uz Aleksandra Živanovića u klub je stigao i povratnik iz Njemačke, Armando Kajfeš. Trener "bijelo-plavih" zadovoljan je kako su njegovi igrači odradili pripreme i s nestrpljenjem očekuje nastavak prvenstva. -  Pet tjedana teških priprema je iza nas, dečki su odradili vrhunsku stvar i ja im ovim putem čestitam. Očekujem od utakmice da pokažemo barem dio toga što smo radili i uigravali u ovih pet tjedana. Odigrali smo dvije prijateljske utakmice i zadovoljan sam prikazanim. Nadam se da će to publika prepoznati, dobro izgledamo i ovim putem pozivam publiku da dođu u petak na utakmicu. Stvarno će mi biti drago vidit popunjen Zrinjevac.

Osječanima u petak dolazi vrlo ozbiljna momčad Vrgorca koja je, slobodno možemo reći, bila jedna od aktivnijih u ovoj zimskoj stanci. Gosti su u svoje redove doveli dvojicu kvalitetnih igrača, Antu Babića i bivšeg "bijelo-plavog" Zvonimira Horvata te na taj način pokazali želju i ambiciju za ulaskom u play off. Smoje je poželio sreću svom bivšem igraču, ali i najavio što očekuje od utakmice. - Dolazi Vrgorac, pojačali su se ove zime igračem velikog nogometa Babićem, a tu je i naš bivši igrač Horvat kojem ovim putem želim da odigra najbolju moguću utakmicu do sada, ali da Osijek naravno uzme bodove.- zaključio je Smoje.

Jedan od igrača koji će sigurno najviše potegnuti na terenu je kapetan, Gordan Duvančić koji je zadovoljan kako su pripreme prošle, a u petak od 20 sati očekuje veliku podršku s tribina. - Pripreme su prošle u dosta dobrom raspoloženju, napravili smo ono što smo željeli. Fizički smo dobro pripremljeni, odigrali smo dvije pripremne utakmice i spremni čekamo Vrgorac. Dobra su ekipa, a nama treba prava podrška s tribina, volio bi da publika dođe u što većem broju. Sigurno je da će bit jedna dobra utakmica, prava futsal prvenstvena i mislim da će publika moći uživati. Ovim putem ih još jednom pozivam da dođu u dvoranu Zrinjevac.

Tekst: Marin Bilandžić, sportski novinar Futsal Kluba Osijek Kelme


 Najnovije