zatvori oglas

TAEKWONDO KLUB "OSIJEK"

Susedgrad-Sokol 2018


Dana 12.05.2018. u dvorani „Sutinska Vrela“ u Zagrebu, održan je međunarodni  turnir „Susedgrad - sokol pokal“ koji je ujedno bio i treći turnir za juniorsku nacionalnu ligu. Na turniru je bilo prisutno oko 500 natjecatelja  u borbama i 100 u formama iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Natjecanje se odvijalo u svim uzrastima vrtićancima, mlađim kadetima, kadetima, juniorima i seniorima u borbama , kao i formama. Taekwondo klub „Osijek“ nastupio je s 4 člana  i to : kadet Filip Zahirović (-49kg),  junior  Marko Šimon (-48kg), juniorke Ana Pešikan (-49kg) u borbama i u formama juniorka Šima Vuletić u kategoriji  JB-1.
Kadet Filip Zahirović u prvoj borbi pobjeđuje predstavnika riječkog Grobnika Bornu Matijevića 9:2, a u borbi za medalju pobjeđuje predstavnika zagrebačkog Osvita Marina Horvata 14:5, dok u borbi za finale gubi od predstavnika zagrebačkog Iona Tonija Buckovića 9:1 i tako se mora zadovoljiti brončanom medaljom.
Junior Marko Šimon u finalnoj borbi pobjeđuje predstavnika zagrebačke Pantere Ian Midzora 31:19 i osvaja zlatnu medalju.
Juniorka Ana Pešikan u polufinalu pobjeđuje predstavnicu  križevačkog Radnika Laru Bošković 7:5, dok u finalu odrađuje tešku borbu punu preokreta s drugom predstavnicom Radnika Melanie Vrhovec i na kraju gubi rezultatom 12:11 i mora se zadovoljiti srebrnom medaljom.   
U formama srebrnu  medalju osvaja Šima Vuletić u konkurenciji juniorki učenički pojasevi  8.-5. kup, od 15-17 godina  JB-1.Najnovije