zatvori oglas

TAEKWONDO KLUB "OSIJEK"

Seniorsko Prvenstvo Hrvatske U-21 i Grobnik kup 2018.


02.06.2018. U sportskoj dvorani Mavrinci u Mavrincima pokraj Rijeke održano je 3. Seniorsko prvenstvo Hrvatske U-21, 2018. godišta 2002.-1998. u organizaciji taekwondo klubova „Grobnik“ Čavle i „Rječina“ Jelenje. To se natjecanje održalo u sklopu turnira „Grobnik kup 2018“. Na turniru se okupilo oko stotinjak mlađih seniora iz 26 klubova iz cijele Hrvatske.
Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa 3 natjecatelja: u kategoriji mlađih seniorki nastupile su Hana Marković -53kg., Laura Zahirović -62kg i mlađi seniori Filip Jelošek -68kg, u sklopu turnira Grobnik kup nastupio je Filip Zahirović (-49kg).
Nakon uzbudljivih i dinamičnih borbi do brončane medalje dolazi Laura Zahirović nakon pobjede nad Ivonom Kauzlarić iz riječkog „Grobnika“ 32:1 i gubitkom borbe od Europske juniorske prvakinje Ane Taslak iz zagrebačkog „Jastreba“ 5:13 i kasnije prvakinje Hrvatske. Hana Marković u prvom kolu gubi od visoke i neugodne predstavnice zagrebačke „Contre“ Paule Bočkaj 21:3 i kasnije prvakinje Hrvatske u kategoriji -53kg. Filip Jelošek u prvom kolu gubi od predstavnika zagrebačkog „Metalca“ Dominika Konteta na zlatni bod nakon rezultata u regularnom dijelu 6:6.
Jedini predstavnik taekwondo kluba „Osijek“ na „Grobnik kupu“ bio je Filip zahirović koji je uvjerljivo došao do zlatne medalje pobjedama nad predstavnicima domaćina Bornom Matijevićem 23:7 u polufinalu i nad Jakovom Prpićem 8:0 i K.O. u 28 sekundi finalne borbe i time si osigurao laskavu titulu najboljeg kadeta turnira.Najnovije