Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OSIJEK CANNONS

Finale Hrvatske flag football lige


OSIJEK - U subotu 29.09.2018 održat će se Finale Hrvatske flag football lige u juniorskoj selekciji. Za naslov prvaka bore se tri ekipe: Dubrovnik Sharksi, Bjelovar Greenhornsi i domaćini Osijek Cannonsi!

Juniori su započeli ovu premjernu ligu u trećem mjesecu ove godine, gdje je odigrano do sada tri turnira u Bjelovaru, Splitu i Dubrovniku. Pokazalo se da Hrvatski Savez Američkog Nogometa i klubovi u Hrvatskoj imaju budućnost u juniorima koji su pokazali zaista odlične borbe, te su sada dogurali do finala. Nakon odigranih turnira po ždrijebu, sve tri momčadi su u mogućnosti osvojiti prvo mjesto na finalu u Osijeku, što ovaj event čini još zanimljivijim i uzbudljivijim za gledanje. Zagarantirana je srčana igra i dobra zabava!

U organizaciji turnira, Topovima su pomogli sponzori i partneri iz NK Osijeka povodom projekta ''Bijelo plavi sport'', Jamnice, Crvenog križa, Osječke pivovare, Vodovoda Osijek, DVD Osijek Gornji Grad i restorana Iktus. Najzanimljivije trenutke će svojim objektivom popratiti službeni fotograf kluba Zoran Varga.

Pridružite nam se u subotu s početkom u 10:00h na pomoćnom terenu NK Elektre, podržite naše juniore na njihovom putu do medalje i uživajte s nama u dobroj i kvalitetnoj igri.

LINK EVENTA: https://bit.ly/2N5OQGk

Izvor: Osijek CannonsNajnovije