Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

TENIS

DANI OTVORENIH VRATA: Tennis Talents Osijek


OSIJEK - Tennis Talents i dalje ima otvorena vrata za sve starije od 4 godine koji žele besplatno isprobati svoje prve udarce reketom.

Kao nenasilan i zabavan, ali kompleksan sport, tenis donosi mnoge dobrobiti za razvoj djeteta. On utječe na razvoj motoričkih i koordinacijskih vještina, a potiče i mentalni razvoj – jača samopouzdanje, razvija strpljenje i koncentraciju.

Tennis Talents stavlja fokus na djecu i mlade i njihove obitelji, te kroz profesionalne i kvalificirane treninge, pruža podršku cijeloj obitelji sportaša. Kroz primjenu karakterističnih metoda i formule, pruža svakom individualnom djetetu priliku za razvoj i napredak u tenisu.

Upoznajte Vaše dijete s ovim sportom i pridružite se malim tenisačima i tenisačicama jer Tennis Talents prima nove članove i članice koji imaju četiri godine ili više.

Prije nego se odlučite učlaniti svoje dijete čekaju Vas još dva besplatna termina škole tenisa: 16. i 30. ožujka u 10:00.

Pratite Facebook stranicu Tennis Talents Osijek i prijavite Vaše dijete na probnu, besplatnu školu tenisa porukom na stranici ili na e-mail adresu davor@tennis-talents.com.

Izvor: Maja Varga
 Najnovije