zatvori oglas

BOŽIĆNA RADIONICA

Volonteri Rotaract cluba i ove godine organiziraju Božićnu radionicu za djecu


OSIJEK - Mladi volonteri Rotaract cluba i ove godine organiziraju Božićnu radionicu za djecu.

Već niz godina radionice se održavaju u prostoru Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek (Europske avenije 24, Osijek) a ovogodišnja Božićna radionica održat će se u subotu 21. prosinca od 10 do 12 sati. 

Članovi kluba zabavljat će djecu, izrađivati s njima prigodne ukrase, pjevati božićne pjesmice, slušati priče te plesati uz stručne voditelje. Osim toga, ove godine su pripremili iznenađenje za sve mališane sudionike radionice. 

Inače Rotaract je program organizacije Rotary International. Rotaract klubovi djeluju uz pomoć svojih lokalnih Rotary klubova i njihovo ime dolazi od kombinacije riječi Rotary i action što znači "Rotary u akciji". 

Rotaract club Osijek djeluje od 1996. godine- Okuplja mladiće i djevojke između 18 i 30 godina starosti koji vlastitim angažmanom pomažu poboljšanju života ljudi u svojoj okolici, razvijaju upravljanje i profesionalne sposobnosti, te stvaraju mrežu domaćih i međunarodnih prijateljstava.

Glavna područja djelovanja Rotaracta su: poticanje i unaprjeđivanje suradnje između istovrsnih i sličnih udruga i organizacija u Hrvatskoj i inozemstvu na području kulture, izobrazbe, znanosti, gospodarstva, ekologije, turizma, sporta i drugim područjima, zasnovanih na načelima etičnosti za svakoga čovjeka, te promicanje i organiziranje susreta i ostalih kulturnih manifestacija na načelima mira i nenasilja.Najnovije