zatvori oglas

BHV EDUCATION

Studij uz rad u Švicarskoj ili Kanadi


OSIJEK - Ovim putem vas obavještavamo kako u sklopu Balkan Toura, kojeg organizira BHV Education neposredno nakon 4. međunarodnog sajma školovanja i karijere u inozemstvu, dolaze s dva partnerska fakulteta u Osijek.  U Osijeku će prezentaciju održati predstavnici fakulteta Hotel and Tourism Management Institute – HTMi iz Švicarske i  SAIT Polytechnic iz Kanade.

Hotel and Tourism Management Institute - HTMi je jedan od vodećih institututa za hotelski menadžment na svijetu sa sjedištem u centralnoj Švicarskoj u Soerenbergu, kanton Luzern. HTMi priprema studente iz cijeloga svijeta za menadžersku karijeru u globalnoj industriji hotelijerstva i ugostiteljstva.  Od ove godine hrvatski studenti imaju priliku dobiti stipendiju u vidu 50% smanjene školarine.

SAIT Polytechnic, Calgary, Alberta jedan je od prestižnih tehničkih fakulteta u Kanadi te nudi preko 80 različitih studijskih programa:Bachelors, Applied Bachelors, Diplomas, Cerificates in Energy, Construction, Transportation, Manufacturing, IT & Communication, Business…

Učenici svih srednjih škola i fakulteta, te svi ostali zainteresirani garađani su pozvani i dobrodošli na prezentaciju.

Termin : Utorak 11.11.2014, od 16-18h, Hotel Waldinger
Više o samoj prezentaciji i radu BHV Education možete doznati na adresi www.bhvedu.comNajnovije