Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

POSTANI STUDENT

18. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera


OSIJEK - Početak prosinca za polaznike 4. razreda srednjih škola početak je intenzivnijeg razmišljanja - KOJIM PUTEM KRENUTI.

Malo je sretnika koji točno znaju što žele, a ostalima savjetujemo neka dođu na 18. Smotru Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, na kojoj će pojedini fakulteti upoznati buduće polaznike o njihovim studijskim programima i o nizu drugih korisnih informacija.  

18. SMOTRA Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera održati će se 12. i 13. prosinca 2014. na Ekonomskom fakultetu Osijek, Gajev trg 7.

Program Smotre:
Petak, 12. prosinca 2014.
11.00 sati otvaranje izložbenih prostora

Subota, 13. prosinca 2014.
10.00 do 13.00  razgledavanje izložbenih prostora
znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavnih sastavnica 

Vrijedno je naglasiti da je na Natječaju za likovno rješenje plakata 18. Smotre Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku odabran rad Franciske Grgić, studentice I. godine prediplomskog sveučilišnog studija Kemije Odjela za kemiju.  

Prijava ispita državne mature započela je 1. prosinca 2014. godine, a traje do 2. veljače 2015. godine. Više korisnih informacija o uvjetima i aktivnostima vezanim za taj prvi korak prema akademskom obrazovanju možete pogledati na stranici Postani student! ili u prilogu ispod teksta.
   


Prilozi:Najnovije