zatvori oglas

STIPENDIJA

Stipendije za studij na Central European University-u


OSIJEK - Prosljeđujemo vam informaciju o posljednjem roku prijave za stipendije na međunarodnom sveučilištu u Budimpešti.

Central European University (CEU) je sveučilište za diplomsko (Master) i poslijediplomsko (PhD) obrazovanje iz područja društvenih i humanističkih znanosti te zaštite okoliša i matematike. Natječaj za upis i stipendije na CEU je objavljen na internetskom portalu www.stipendije.info, a završni rok za prijavu je 1. veljače 2015.

Smješten u samom srcu Europe, CEU već 20 godina izvodi međunarodno priznate studijske programe na engleskom jeziku, te pruža financijsku potporu za studij većini upisanih studenata. Na CEU-u studira više od 1400 studenata iz 130 zemalja svijeta, što studijsko iskustvo čini izrazito međunarodnim: od 2001. godine na CEU-u je studiralo više od 300 hrvatskih studenata.

Central European University svake godine dodjeljuje stipendije svojim studentima u ukupnoj vrijednosti od 20 milijuna eura, uz dodatnih 240 tisuća eura potpore u svrhu usavršavanja, putovanja ili istraživanja. Potpune stipendije pokrivaju troškove programa, smještaja, zdravstvenog osiguranja te osiguravaju mjesečni džeparac za preostale životne troškove.

Dodatne upite o CEU možete uputiti Institutu za razvoj obrazovanja, Trg Nikole Zrinskog 9, 10000 Zagreb (telefon: 01/4817-195; e-mail: sdobric@iro.hr; web: www.iro.hr), ovlaštenom predstavniku CEU-a za Hrvatsku.Najnovije