zatvori oglas

STUDIRANJE U INOZEMSTVU

Virtualna savjetovanja za studiranje i stipendije u Europi


OSIJEK - U utorak, 24.veljače, i četvrtak, 5. ožujka, hrvatski stipendisti govoriti će o studiranju na europskim sveučilištima.


Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira seriju obrazovnih savjetovanja na kojima će učenici i studenti moći iz prve ruke saznati kako se prijaviti na europska sveučilišta i pronaći financijsku potporu za studij u Europi. Obrazovna savjetnica IRO-a održat će predavanje o mogućnostima studiranja u EU, dok će hrvatski stipendisti na Sveučilištu Carlos III u Madridu i ETH Zurich odgovarati na pitanja o programu studentske razmjene ERASMUS+, te studiranju u Švicarskoj i Španjolskoj  putem Facebook stranice Želim studirati u inozemstvu (http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu).  

Virtualna savjetovanja na zidu Facebook stranice Želim studirati u inozemstvu (http://www.facebook.com/studiranje.u.inozemstvu) održavaju se u
sljedećim terminima:

*       Utorak, 24.2.2015. od 21 do 22 sata:  Luka Manola, stipendist i student diplomskog studija na visokom učilištu ETH Zurich, odgovara na
pitanja o prijavi na studijske programe i stipendije u Švicarskoj.

*       Četvrtak, 5.3.2015. od 20 do 21 sat: Slaven Branislav Babić, hrvatski stipendist na razmjeni Erasmus+ na Sveučilištu Carlos III u Madridu, odgovara na pitanja o prijavi i iskustvu studentske razmjene, te studiranju i studentskom životu na španjolskim sveučilištima.



Najnovije