zatvori oglas

PRONI CENTAR

Mala škola životnih vještina


OSIJEK - PRONI Centar/Regionalni info centar za mlade Osijek u sklopu svojih aktivnosti organizira i poziva mlade na Malu školu životnih vještina. Riječ je o setu od 4 poludnevne radionice od kojih su 3 radionice namijenjene učenicima završnih razreda srednjih škola i studentima, a četvrta dodatno i roditeljima.

Prva radionica održat će se u četvrtak 5. ožujka 2015. u vremenu od 9:30 do 13:30 sati dok će se ostale radionice održavati svaki sljedeći četvrtak (12.,19. i 26. ožujka) u isto vrijeme u prostorima Info-centra za mlade, Ribarska 1. Teme radionice su: procjena osobnih potencijala, komunikacijske vještine, samopouzdanje i pozitivna slika o sebi, menadžment kućnog proračuna, te rješavanje problemskih situacija.

Cilj radionica je pomoći mladima u razmišljanju i razvoju sebe kao samostalne osobe, o prednostima i nedostacima prelaska iz svijeta bezbrižnosti i ovisnosti od roditelja, u svijet odgovornosti. Također, cilj je osvijestiti roditelje o njihovoj ulozi u procesu prelaska njihove djece.

Mladi i roditelji koji žele razvijati svoje životne vještine mogu se prijaviti na radionice putem e-maila icm@proni.hr, našeg Facebook profila ili na tel: 031/ 283-056. Broj sudionika je ograničen stoga je potrebno prijaviti se što prije kako biste si osigurali mjesto. U prijavi je potrebno navesti : ime i prezime, godište, organizaciju ( škola, fakultet, posao i dr.) te kontakt.

Osoba za kontakt: Zdenka Radić: 098/ 171 98 13 ili na broj 031/283-056.

 Najnovije