Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STUDENT INFO

Informacije za studente na jednom mjestu


OSIJEK - Student Info prilog je kojemu je cilj informirati, zabaviti i pomoći studente u njihovom razdoblju studiranja. Emisiju možete pratiti na programu Slavonske televizije, svake srijede od 13 sati i 15 minuta.

Priloge, koji će se prikazivati unutar standardnog dnevnog programa Slavonske televizije, priređuje nekoliko studenata osječkog Sveučilišta koji žele pomoći svojim kolegama kako bi što bolje i kvalitetnije iskoristili studentske dane. Student Info pokriva sva područja studentskog interesa te ćete tako pratiti najave i izvještaje iz noćnih klubova, sa svi kulturnih, sportskim i drugim zanimljivih događanja u Osijeku.

Osim toga, ekipa Student Info-a reportažama će pokušati pomoći studentima u potrazi za poslom, jeftinim stanovima, popustima, stipendijama te studentskim putovanjima. Osim standardne ekipe u programu ćete moći sudjelovati i vi! Brojnim anketama "s terena" i gostima koji će se pridružiti u našem studiju želimo u ovaj program uključiti što više studenata osječkog Sveučilišta, a svoje komentare, sugestije i prijedloge možete slati na našu facebook stranicu: https://www.g-d.connect.facebook.com/pages/Student-Info/754278924690364 te snmike priloga možete pronaći i na našem youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCyUFvDs3dwh7NFXddKlMM1Q

Gledaj Student Info i iskoristi svoje studentske potencijale!

Izvor: Student InfoNajnovije