zatvori oglas

GISKO

Mogućnosti studiranja u Americi


OSIJEK - Osječki srednjoškolci, u prvom redu maturanti, koji su zainteresirani za studij u Americi, potrebne informacije mogu dobiti u ponedjeljak, 27. travnja. Potrebno je samo da u 13 sati dođu u Klub za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek na informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u.

American Corner Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek i Institut za razvoj obrazovanja iz Zagreba, u suradnji s Američkim veleposlanstvom u Zagrebu, pozivaju vas u ponedjeljak, 27. travnja 2015. godine u 13.00 sati u Klub za mlade Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek na informativno događanje o mogućnostima studiranja u SAD-u.

Ovom će prilikom Maja Balen, obrazovna savjetnica EducationUSA mreže iz Instituta za razvoj obrazovanja održati predavanje Vodič kroz upis na američka sveučilišta : 5 koraka do studija u SAD-u. Predavanje će uključivati praktične smjernice za odabir studijskog programa, pronalazak financijske potpore za studij, prijavu na američka sveučilišta, dobivanje vize i odlazak na studij u SAD-u. Jacob Mecum iz Veleposlanstva SAD-a govorit će više o prijavnoj proceduri za američku vizu te iskustvu studiranja u SAD-u.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona:
American Corner GISKO – 031/211-233, lokal 216

Izvor: GISKONajnovije