zatvori oglas

ISKRA

Škola za roditelje


OSIJEK - ISKRA waldorfska inicijativa s velikom radošću najavljuje dvodnevni seminar "Škola za roditelje".

Seminar je namijenjen svima koji su zainteresirani za teme roditeljstva, zdravog i cjelovitog razvoja, ali i životnih pitanja uopće. Voditelj seminara uvaženi je norveški pedagog Godi Keller. Ovim seminarom se žele utvrditi potrebe roditelja u našoj lokalnoj zajednici, a cilj je postaviti temelje za dugoročnu „školu za roditelje“ s kontinuiranim programom koja bi, osim senzibilizacije roditelja po pitanju važnosti cjelovitog pristupa djetetu, ujedno služila osnaživanju roditeljskih kompetencija, dijeljenju pedagoških znanja i vještina, izučavanju kreativnih metoda i pristupa u odgoju i obrazovanju te bi ujedno predstavljala platformu podrške svim roditeljima.

O voditelju seminara:
Godi Keller svjetski je poznati pedagog, neovisni predavač, učitelj i pisac. Niz godina bio je predavač na Rudolf Steiner University College u Oslu, a danas je predavač i redoviti stručni suradnik mnogih pedagoških ustanova u Europi te voditelj seminara za roditelje. Gospodin Keller posebno je angažiran u programu pomaganja mladima koji su odustali od obrazovanja, što je danas učestala društvena problematika. Uz duhovit pristup svakoj temi, s posebnim osjećajem za publiku, Godi Keller u Školi za roditelje (koja se već godinama odvija u Norveškoj, Švedskoj, Mađarskoj, Islandu i Sloveniji) nastavlja svoj rad za djecu kroz edukaciju odraslih. Cilj je same Škole za roditelje osnažiti samopouzdanje i hrabrost roditelja, povećati njihovo razumijevanje dječjeg razvoja, poboljšati njihovu sposobnost promatranja djeteta i potaknuti razumijevanje najvažnijih životnih tema.

Neke od tema Škole za roditelje:
1. Razumijevanje djeteta i pitanje autoriteta
2. Životne krize – načini rješavanja
3. Ambicije, prioriteti i svakodnevni izazovi
4. Kompetencije za život

Dodatna uputsva za prijavu:
Obavezno je prijaviti se putem prijavnice koju možete preuzeti ovdje: https://drive.google.com/open?id=0ByTvb3XgShC3MUQzUjBtaFNVQXM Unutar prijavnice možete postaviti pitanje, kako bi voditelj mogao odgovoriti na Vaše potrebe. Popunjenu prijavnicu pošaljite na mail adresu info@iskra-waldorf-hrvatska.hr ili putem naše facebook stranice.

Kotizacija za dvodnevni seminar je 100,00 kn po osobi, dok parovi mogu prisustvovati seminaru po cijeni jedne kotizacije. Broj mjesta je ograničen. Dvodnevni seminar će se održati na lokaciji Gradska četvrt Tvrđa, Vijenac I. Meštrovića 26f (kod igrališta) u idućim terminima:

subota 20.02., 17-20h
nedjelja 21.02., 09-12h

Ne propustite ovaj jedinstveni događaj i pridružite nam se u oživljavanju najvažnijih životnih tema.

Veselimo se susretu!

Izvor: ISKRANajnovije