zatvori oglas

KREATIVNA AKADEMIJA

Smotra učeničkih poduzetničkih ideja


OSIJEK - Izuzetna nam je čast pozvati Vas na Smotru učeničkih poduzetničkih ideja koja predstavlja jednu od završnih aktivnosti projekta „Kreativna akademija“. Na Smotri će učenici predstaviti rezultate višemjesečnog truda i rada na izazovu generiranja ideja, te razradi i argumentiranju poslovne prilike koja se u njima krije.

Svoje radove i ideje predstavit će učenici iz 4 partnerske gimnazije: Gimnazije Vukovar, Gimnazije Matije Antuna Reljkovića Vinkovci, II Gimnazije Osijek i III Gimnazije Osijek. Prezentacijom vlastitih ideja učenici međusobno uče i razvijaju svoje vještine (prezentacijske i komunikacijske), što će im pomoći u osobnom i profesionalnom razvoju, te se stvara poticajno okruženje za razvoj poduzetništva i pozitivna slika o poduzetništvu među mladima.

Na Smotri učeničkih poduzetničkih ideja odabrat ćemo one najbolje iz svake od parterskih gimnazija koje su sudjelovale u projektu i nagraditi ih studijskim putovanjem u Mostar. Održavanjem ove smotre biti ćemo i korak bliže ostvarenju temeljne svrhe i cilja projekta, a to je stvaranje poticajnog okruženja za razvoj poduzetničkih kompetencija i kulture poduzetništva među mladima i promicanju cjeloživotnog učenja, te osnaživanje, motiviranje, mentoriranje i druženje gimanazijalaca uključenih u projekt.

Vjerujemo da ćete se odazvati našem pozivu i doći podržati naše i vaše gimazijalce u njihovim prezentacijama.

Raspored i vrijeme održavanja

10:00 – 10:15 Registracija sudionika
10:15 – 10:30 Pozdravni govori i predstavljanje projekta „KREATIVNA AKADEMIJA“
10:30 – 12:30 Smotra učeničkih poduzetničkih ideja – prezentacije ideja učenika
12:30 – 13:30 Pauza za ručak ( domjenak)
13:30 – 14:00 Proglašenje najboljih ideja i zatvaranje smotre
14:00 – 15:00 Umrežavanje i druženje

VRIJEME ODRŽAVANJA: 6. svibnja 2016. godine
MJESTO ODRŽAVANJA: Coworking prostor Poduzetničkog inkubatora BIOS, J.J.Strossmayera 341,
ORGANIZATORI DOGAĐAJA: Nositelj projekta: Centar za poduzetništvo Osijek
Projektni partneri: Gimnazija Vukovar, Gimnazija Matije Antuna Reljkovića Vinkovci, II Gimnazija, Osijek, III Gimnazija Osijek

Radujemo se Vašem dolasku.
Srdačan pozdrav.

Mr.sc. Darija Krstić
Voditeljica Centra za poduzetništvo Osijek

Milan Peterka, univ.spec.oec.
Voditelj projektaNajnovije