zatvori oglas

EU FOND

Otvoreni dani EU fondova za mlade


OSIJEK - Otvoreni dani EU fondova za mlade održat će se u ponedjeljak, 9. svibnja 2016., u svečanoj Auli Rektorata Sveučilišta,Trg Svetog Trojstva 3, u trajanju od 11:30 do 13:30 sati.

Otvoreni dani EU fondova organiziraju se tijekom svibnja u više gradova diljem Republike Hrvatske, a ove godine je poseban naglasak stavljen je na informiranje studentske populacije o svim aspektima korištenja EU fondova. Projektom želimo osvijestiti studente o važnosti fondova Europske unije kao jednog od najznačajnijih izvora financiranja različitih razvojnih projekata kako bi se kao budući  akteri razvoja hrvatskog gospodarstva i društva u cjelini, mogli aktivno uključivati u taj proces. U okviru ovog događanja održat će se panel „EU mogućnosti za mlade“ gdje će stručnjaci iz područja EU fondova predstavljati mogućnosti za mlade, a profesori i studenti podijelit će vlastita iskustva sudjelovanja u raznim međunarodnim programima.

U uvodnom dijelu okupljenima će se obratiti zamjenica ministra regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Sonja Bošnjak i drugi uvaženi visoki gosti.
 
U nastavku programa uslijedit će panel rasprava „EU mogućnosti za mlade“ kroz koju će se prezentirati mogućnosti zapošljavanja, obrazovanja i stručnog usavršavanja za mlade uz pomoć EU sredstava kao i predstaviti iskustva korisnika koji su sudjelovali u međunarodnim programima i projektima.Najnovije