zatvori oglas

UMIROVLJENICI

U korak s vremenom


OSIJEK - Potaknuti nedavnim iskustvima te izrazito velikim interesom umirovljenika za program "U korak s vremenom – osnove rada na računalu", Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek tijekom svibnja i lipnja nastavlja s provedbom spomenutoga programa.

Za novu grupu polaznika prvi će se sat održati 10. svibnja 2016. godine, a činit će ga umirovljenici okupljeni oko udruge Aktivni umirovljenici Osijek te drugi zainteresirani korisnici Knjižnice. Susreti će se održavati utorkom i četvrtkom s početkom u 10.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek sve do završetka programa.

Program je namijenjen umirovljenicima koji se dosad nisu ili su se vrlo malo susretali s radom na računalima. Po završenom programu, polaznici znaju koristiti operacijski sustav Windows (organizacija podataka – rad s mapama i datotekama), napisati, urediti i spremiti dokument, pretraživati internet, slati elektroničku poštu, koristiti društvene mreže te popularni softver za komunikaciju s ljudima širom svijeta Skype.

Prijave za jesensku shemu programa "U korak s vremenom – osnove rada na računalu" primaju se na Posudbenom odjelu za odrasle. Tečaj je besplatan za sve članove Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.
 
Sve dodatne informacije kao i predbilježbe za buduće grupe mogu se dobiti na broju telefona: Posudbeni odjel, Odsjek za odrasle GISKO 031/211-233

Izvor: GISKO
Foto: svezapenzioneraNajnovije