Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

BOOKMARK

Peti Smart Caffe


OSIJEK - Udruga studenata marketinga Bookmark, u srijedu (11. 05.) u 20 sati, u prostorijama Caffe Bara Peppermint, organizira svoj peti Smart Caffe s Igorom Medićem.

Već tradicionalno, svakog mjeseca udruga studenata marketinga Bookmark organizira Smart Caffe događaj na kojeg dovodi najuspješnije osječke stručnjake s područja marketinga. Ovoga puta gost predavač bit će Igor Medić.

Medić je jedan od najzaslužnijih za pokretanje Poduzetničkog inkubatora BIOS u sklopu kojeg danas djeluje četrdesetak malih poduzeća. Radio je kao asistent na Posljedipomoskom studiju poduzetništva na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, kao trener u osječkom Centru za poduzetništvo te kao predavač u Poslovnoj školi Experta u Zagrebu. Profesionalno znanje brusio je u nizu poduzeća, a Eurolink, Panturist, GPP – Gradski prijevoz putnika Osijek, Lateran i Color trgovina su samo neki od njih.

Zanimljiva je anegdota da je Medić, dok je bio na čelu GPP-a smanjio broj lažnih bolovanja vrlo smionom metodom. Svakog radnika koji je bio na bolovanju posjetio je s vrećicom naranči i kavom. Tim načinom je gotovo prepolovio broj bolovanja u poduzeću. Također, GPP je tada bio u velikim gubicima, a nakon što je gubitke smanjio za čak 22 milijuna kuna, povukao se i otišao se okušati u novim poslovnim izazovima. Danas radi u Roaming Electronics kao development menadžer za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Medić će na nadolazećem Smart Caffeu posjetiteljima predstaviti svoj poslovni put i otkriti male tajne marketinške profesije.

Vidimo se u Peppermintu.

Tekst: Mislav Šljivac

 Najnovije