zatvori oglas

OBRAZOVANJE

Predstavljanje besplatnih edukacija


OSIJEK - Učilište Janus iz Osijeka poziva zainteresirane nezaposlene osobe s područja Osječko-baranjske županije da dođu na predstavljanje besplatnih edukacija. Predstavljanje će se održati u četvrtak 2. lipnja u 18:00h u prostorijama Učilišta Janus na adresi Gundulićeva 5/III.

Prva edukacija je usavršavanje za program Instalater solarnih sustava. Preduvjet za upis ovog programa je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola elektrotehničkog ili strojarskoj usmjerenja. Edukacija će započeti u drugoj polovici lipnja.

Druga edukacija je osposobljavanje za program Pomoćni toplinski izolater u zgradarstvu. Preduvjet za upisi ovog programa je završena osnovna škola. Edukacija će započeti u drugoj polovici kolovoza.

O načinima prijave, ostalim uvjetima upisa i dodatnim informacijama saznat će se više na predstavljanju.

Besplatne edukacije provode se unutar projekta „Unaprjeđenje sustava učenja u obrazovanju o energetskoj učinkovitosti“. Projekt provodi Učilište Janus u partnerstvu s Građevinskim fakultetom Osijek i Udruženjem „Baranja“ iz Luga, a financiran je u okviru poziva Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Provedbena tijela u Republici Hrvatskoj su Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta (PT1) i Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (PT2).

Izvor: Učilište JanusNajnovije