zatvori oglas

STUDENTSKI ZBOR

Studenti u ulozi europskih lidera


OSIJEK - Prvi put u Osijeku održati će se simulacija rada europskih institucija koja je namijenjena svim studentima i mladima našega Grada! Ukoliko ste se oduvijek željeli okušati u ulozi europskih lidera i osjetiti kako je to dok oni odlučuju o budućnosti Europe i gorućim pitanjima, ukoliko mislite da možete bolje od Angele Merkel ili Viktora Orbana onda je ovo prava prilika za vas!

Pozivamo sve vas mlade, ambiciozne ljude koji su željni novih znanja i vještina da se prijavite i doživite nezaboravno iskustvo! Datum održavanja simulacije je 11.6., od 12:00 do 17:00 sati u prostorijama Sveučilišnog zbora, Cara Hadrijana bb. Sudionicima su osigurane neograničene količine kave, piće te po završetku simulacije bit će poslužen catering. Radni jezik simulacije je Engleski, što je samo razlog više da se prijavite za sudjelovanje!

Isto tako ovim putem želimo zahvaliti svima koji su prepoznali naš rad i nastojanja da pokažemo da je Osijek grad mladih i grad u kojem mladi imaju budućnost, prvenstveno kolegama iz Model European Union Zagreb - MEUZ, zatim Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj, ured zastupnice u Europskom Parlamentu Ivana Maletić i Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje.

Veselimo se vašim prijavama te vas očekujemo u velikom broju

Izvor: Studentski zborNajnovije