Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

GISKO

Osnove rada na računalu za umirovljenike


OSIJEK - Potaknuti nedavnim iskustvima te izrazito velikim interesom osoba treće životne dobi za program "Ukorak s vremenom – osnove rada na računalu", Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek nastavlja s provedbom spomenutoga programa.

Susreti će se održavati u dvije grupe ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom s početkom u 13.00 sati u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek, počevši od ponedjeljka, 12. rujna 2016. godine.

Program je namijenjen umirovljenicima koji se dosad nisu ili su se vrlo malo susretali s radom na računalima. Po završenom programu, polaznici znaju koristiti operacijski sustav Windows (organizacija podataka – rad s mapama i datotekama), napisati, urediti i spremiti dokument, pretraživati internet, slati elektroničku poštu, koristiti društvene mreže te popularni softver za komunikaciju s ljudima širom svijeta Skype.

Prijave za zimsku shemu programa "Ukorak s vremenom – osnove rada na računalu", primaju se na Posudbenom odjelu za odrasle. Tečaj je besplatan za sve članove Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Sve dodatne informacije kao i predbilježbe za buduće grupe mogu se dobiti na broj telefona 031/211-233

Izvor: GISKO

 Najnovije