Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ORGANIZACIJA MLADIH

Pridružite se AIESEC-u


OSIJEK - Želiš vidjeti kako je raditi u timu? Imaš timski duh? Želiš jednog dana postati pravi lider? Imaš slobodnog vremena, ne znaš kako ga kvalitetno iskoristiti, a pri tome si mlada osoba željna novih znanja i iskustava? AIESEC je prava organizacija za tebe!

AIESEC  je najveća svjetska organizacija mladih koja stvara pozitivne promjene kroz osobni razvoj i dijeljenje globalnih iskustava. Djeluje u više od 120 država i teritorija širom svijeta te je jedna od najvećih svjetskih neprofitnih organizacija iz koje proizlaze mnogi volonteri i talenti. Svojim radom pomažemo zajednici te razvijamo članove i povezujemo ih sa kompanijama, nevladinim udrugama i drugim mladim ljudima diljem svijeta. Pružamo mladim ljudima podršku te praktična, globalna iskustva. Omogućavamo im da proputuju svijet, naprave promjenu te otkriju što ih zapravo pokreće.

Fakultet je odlično mjesto za stjecanje znanja koje će ti pomoći u karijeri, no nedostaju određene vještine koje će te u potpunosti pripremiti za budućnost.

Postaneš li član AIESEC-a imaš priliku razviti mnoge vještine kao i testirati svoje znanje prije nego li započneš svoju karijeru. Također, AIESEC godišnje organizira oko 350 internacionalnih, nacionalnih, regionalnih i lokalnih konferencija koje služe za razvitak funkcijskih i strateških vještina, stvaranje globalne mreže kontakata te pristup uspješnim globalnim konferencijama i poslovnim ljudima.
Nije bitno studiraš li medicinu, elektrotehniku, ekonomiju ili neki četvrti fakultet; da li si prva ili zadnja godina, redovan ili izvanredan student  - u AIESEC-u su svi dobrodošli!

Lokalni odbor AIESEC-a u Osijeku prima nove članove, a prijaviti  se možeš do 28. 2 .2017. na http://bit.ly/2kRLmtA. Za više informacija o AIESEC-u posjeti našu web stranicu aiesec.hr i facebook stranicu AIESEC Croatia. Pridruži se AIESEC-u i otkrij svoje potencijale!

Izvor: AIESEC OsijekNajnovije