Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

OBRAZOVANJE U INOZEMSTVU

Top Education Tour u Hrvatskoj


OSIJEK - Najbolja europska sveučilišta dolaze u tvoj grad!

Predstavnica sveučilišta South Wales, Greenwich, London South Bank iz Velike Britanije, predstavnica Swiss Education Group iz Švicarske te Fontys University of Applied Sciences iz Nizozemske dolaze u Hrvatsku na Top Education Tour! Integralove obrazovne savjetnice će predstaviti i jezične programe Bede's Summer School te srednje škole CATS. Obići će 4 hrvatska grada te pričati direktno sa svima zainteresiranima za studij u Velikoj Britaniji, Švicarskoj i Nizozemskoj te svima onima koji žele ići u srednje škole ili na ljetne jezične tečajeve stranih jezika u inozemstvo. Ulaz na sve prezentacije je besplatan, samo je potrebna prijava na web stranici integraledu.hr.

Predstavnici ovih prestižnih sveučilišta su pristali posjetiti što više hrvatskih gradova u kratkom roku kako bi veliki broj studenata dobio potrebne informacije o željenim studijima i jezičnim tečajevima. Odabrani gradovi za ovogodišnji Top Education Tour su: Osijek, Rijeka, Split i Zagreb. Integral organizira u svakom gradu besplatno predavanje te individualni razgovor sa predstavnicima sveučilišta te srednjih škola i centra za jezične tečajeve. Svi zainteresirani u Osijeku i okolici su pozvani da dođu u prostorije Vikarijata 02. ožujka u 18 sati.

Kako bi saznali sve o uvjetima prijave za studij u Velikoj Britaniji, Švicarskoj i Nizozemskoj te dobili preporuke za najbolje studije, srednje škole ili jezične tečajeve, najbolje je doći na prezentaciju gdje ćemo pričati o mogućnostima dodatnog usavršavanja mladih u inozemstvu.

Izvor: integraledu

 Najnovije