Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

MLADI

Coca-Colina podrška mladima


OSIJEK - U Osijeku je održan obrazovni program za mlade nezaposlene osobe. Pod vodstvom predavača bogatoga iskustva 50 je mladih nezaposlenih osoba iz Osijeka i okolice uspješno završilo trodnevni besplatni obrazovni program Coca-Colina podrška mladima pokrenut da bi polaznici usvojili poslovne i životne vještine te povećali svoju konkurentnost na tržištu rada
 
Poslovno planiranje, financijska pismenost, upravljanje vremenom te prodajne i pregovaračke vještine samo su neka od znanja koja su u sklopu trodnevnih radionica od 22. do 24. studenoga polaznicima prenosili iskusni predavači Vesna Kezdorf, dr. sc. Andrej Grubišić, Vesna Vrga Perović i Igor Brnečić. Osim poslovnih sudionici su stjecali i životne vještine kojima su ih podučavali Tanja Prekodravac, Valentina Penić i Ana Miletić, stručnjaci Grupe Selectio, vodeće grupacije specijalizirane za savjetovanje u ljudskim potencijalima i potrazi za kadrovima, ujedno partnera projekta. Životopisi svih odabranih kandidata ostat će i u njihovoj bazi kojom se mogu koristiti poslodavci u Hrvatskoj, što će polaznicima programa dodatno povećati mogućnosti za zaposlenje. Svojim su praktičnim iskustvima i savjetima u razvoju karijere u ulozi mentora polaznicima pomagali i Coca-Colini menadžeri.
 
Svim zainteresiranima koji se još nisu prijavili prigoda se pruža iduće dvije godine kad će se projekt proširiti i na druge hrvatske gradove te obuhvatiti ukupno više od dvije tisuće polaznika.

Više podataka o programu nalazi se na https://prijava.cocacolinapodrskamladima.hr/

Foto: Emica Elvedji/Cropix


 Najnovije