Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ESTUDENT

Iskustvo koje čini razliku: Iva Soldo


OSIJEK - Studentska udruga eSTUDENT u suradnji s poduzetnicom Ivom Soldo dolazi u Osijek kako bi studente potaknuli na proaktivnost. Svi zainteresirani doznat će kako podići svoje studiranje na novu razinu, steći nova znanja i vještine te zašto im je to važno u daljnjem razvoju karijere.

Iva Soldo jedna je od osnivačica Bamboo Lab , tvrtke koja se bavi web razvojem i digitalnim marketingom. U Bamboo Labu su fokusirani na razvoj web stranica te web aplikacija kroz inovativne tehnologije i svježu dozu kreativnosti. Osim digitalnog marketinga, tvrtka se bavi i edukacijama većih firmi u HR i inozemstvu. Njihov tim se sastoji od mladih entuzijasta i rade s vodećim brendovima poput Zdenka sira i BrownForuma.
Put uspjeha mlade i ambiciozne Ive dokaz je da mladi u Osijeku mogu uspjeti, sve dok se usmjere na ono što vole i u tome budu uporni. Uz njih će na predavanju članovi udruge predstaviti projekte eSTUDENTa. Udruga organizira Case Study Competition (v odeće regionalno natjecanje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva), Elektroboj (jedino hrvatsko natjecanje u izradi praktičnih elektrotehničkih rješenja), Mozgalo (prvo i jedino studentsko natjecanje u Republici Hrvatskoj u dubinskoj analizi velikih količina podataka i izradi Big Data rješenja), SmartUp (edukativno natjecanje u kojem se studenti natječu u razvoju poslovne ideje), Vizionar (najveće natjecanje u području dizajna) te međunarodnu ljetnu školu poduzetništva Zagreb Summer
Academy.

Predavanje će se održati na osječkom Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u četvrtak, 1.3. u 14h u dvorani 0-20, a svoj dolazak možete potvrditi na Facebook događaju .

eSTUDENT je studentska udruga nastala 2004. godine inicijativom proaktivnih studenata i asistenata sa željom da Udruga i njeni članovi budu inicijatori promjena, steknu praktično iskustvo i razviju mrežu znanja. Udrugu, projekte, radionice i inicijative vode sami studenti motivirani i voljni mijenjati okruženje u kojem žive na bolje. Cilj eSTUDENTa je studentima pružiti dodatnu edukaciju kroz niz projekata, potpora te podizanje kvalitete studija.

Izvor: FERITNajnovije