Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PANONA FEST

Urbanim bijegom u prirodu ispraćamo ljeto i dočekujemo jesen


OSIJEK - Prenosimo vam poziv Udruge Slap, organizatora Panona festa, da im se u subotu 20. rujna pridružite na putu do Erduta.

I ove godine pozivamo vas da s nama otkrivate skrivene turističke potencijale istočne Hrvatske. Zajedno s partnerima Udruga Slap organizira četvrti po redu Panona fest - urbani bijeg u prirodu kojim ispraćamo ljeto i dočekujemo jesen.

U subotu 20.09.2014. iz Osijeka (Tvrđa) prema Erdutu kreću tri skupine sudionika Panona relija, trima različitim rutama i trima različitim prijevoznim sredstvima: biciklom, kanuom i pješice. Na putu se zaustavljaju na kontrolnim točkama gdje upoznaju lokalne specijalitete i uzimaju kratki predah, a cilj je Erdut gdje u 17 sati počinje završni program. Uz glazbenu podlogu sudionici će ondje moći uživati u Panona modnoj reviji, zabavnom programu koji uključuje spaljivanje slamnatih skulptura, perfomanse... Povratak iz Erduta organiziran je autobusima koji za Osijek polaze u 19 i 20 sati.

Svi oni koji žele sudjelovati mogu se prijaviti putem Facebook stranice događanja na adresi www.facebook.com/panonafest. Ondje možete dobiti i odgovor na sva pitanja, te saznati dodatne informacije o pojedinoj ruti. Broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavama.Najnovije