Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

PALČIĆ GORE

Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju


OSIJEK - Prosljeđujemo poziv Kluba roditelja nedonoščadi "Palčić" da s njima obilježite Međunarodni dana svjesnosti o prijevremenom rođenju. Pružite im podršku dolaskom danas 17.11.2014. u 17 sati kod Kužnog pila - stari dio bolnice, noseći na sebi nešto ljubičasto.

Poziv:
Klub roditelja nedonoščadi "Palčići" petu godinu zaredom obilježava Međunarodni dan svjesnosti o prijevremenom rođenju. Našoj inicijativi da građevine pojedinih gradova osvijetlimo ljubičastom bojom, koja je službena boja ovog, za nas velikog dana, do danas se odazvalo 13 gradova.

U čast našim najmanjim i najhrabrijim herojima 17. studenog od 16 sati nadalje ljubičastim sjajem bit će obasjani : Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Rijeka, Pula, Koprivnica, Korčula, Đurđevac, Hvar, Osijek, Čakovec...

Pod sloganom: "NOSI LJUBIČASTO, SVIJETLI LJUBIČASTO I PODIGNI PALAC ZA PALČIĆE " pozivamo sve roditelje Palčića da se sa svojom djecom okupe na navedenim lokacijama 17. studenog u 17 sati. Također pozivamo sve sugrađane da obuku nešto ljubičasto i pridruže se Palčićima na navedenim lokacijama kako bi im pružili podršku i pokazali da su Palčići ponos njihova grada. Napraviti ćemo i zajedničku fotografiju koju ćemo s ponosom poslati u Europu i svijet i pokazati na koji je način naša mala Hrvatska obilježila veliki dan naših najmanjih i najhrabrijih heroja!

Pozivamo Vas da nam se pridružite na navedenim lokacijama.

Veselimo se Vašem dolasku !

KLUB RODITELJA NEDONOŠČADI „PALČIĆI“Najnovije