Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ZRAKOPLOVNI MODELARI

Osječki zrakoplovni modelari nastavljaju s uspjesima


OSIJEK - Osječki zrakoplovni modelari i ovaj vikend su sudjelovali na završnom natjecanju za Kup Hrvatske u kategorijama dvoranskih modela, koje je održano u Belišću. Natjecanje su organizirali Aeroklub Osijek i ZTK Valpovo-Belišće. Osječani su postigli novi zavidan uspjeh.
 
Igor Nišević je u kategoriji F1N-150 Modeli startani pomoću gumice, osvojio drugo mjesto u juniorskoj konkurenciji iza Alena Tucmana MK Zaprešić, a treći je bio njegov klupski kolega Petar Sušac.

U kategoriji osnovnih škola Petar Sušac osvojio je drugo mjesto iza Alena Tucmana, a treća je bila Marina Pein CTK Čeminac. U najmlađoj konkurenciji komarci osječanin Mislav Dankoš osvojio je drugo mjesto. Josip Lučić AK Osijek u kategoriji F1N osvojio je treće mjesto u juniorskoj konkurenciji, a Petar Sušac treće u osnovnim školama. Pošto je ovo natjecanje bodovano i za Kup Hrvatske prolašen je i konačni poredak gdje Igor Nišević u kategoriji F1N-150 u ukupnom plasmanu osvojio treće mjesto, a u juniorskoj konkurenciji bio je prvi ispred Alena Tucmana MK Zaprešić i treće plasirani Filip Glogoški AK Osijek dok je Matko Florijančić u osnovnim školama osvojio treće mjesto.
 
U kategoriji F1N u juniorskoj konkurenciji Filip Glogoški AK Osijek zauzeo je drugo mjesto,a Josip Lučić AK Osijek treće mjesto i Matija Tolić AK Osijek je u osnovnim školama je osvojio treće mjesto. Ovo je veliki uspjeh Osječana jer je to vrlo mlada ekipa i pred njima je još puno velikih uspjeha.

 Najnovije