Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

ČIZMICA ZA VANESSU

Pokažimo kako snažano kuca osječko srce


OSIJEK - Prosljeđujemo vam poziv na humanitarno druženje sa svrhom prikupljanja novčanih sredsatva kako bi bar malo pomogli roditeljima Vanesse Gibić u troškovima njenog liječenja.   

Na dan Sv. Nikole, u subotu, 6. prosinca 2014. godine, Kohorta, Karting Portanova i noćni klub Cadillac organiziraju humanitarnu utrku i after party za oboljelu Osječanku Vanessu Gibić.

U subotu od 14 do 18 sati u trgovačkom centru Portanova, na karting stazi koja se nalazi u podzemnoj garaži, održat će se karting utrka, a za sve sudionike je organiziran i prigodan domjenak. Prijave se vrše na licu mjesta ili pozivom na broj: 092 289 8532

U noćnom klubu Cadillac se akcija prikupljanja sredstava nastavlja. Bit će postavljena kutija u koju će svi moći donirati svoj prilog na dobrovoljnoj osnovi te se tako uključiti u akciju i popiti piće po promotivnoj cijeni. Za subotnju glazbenu kulisu se brine osječki sastav Garage in July.

Podsjetimo, osmogodišnja Osječanka Vanessa Gibić se od 2011. godine bori s Williamsovim tumorom zbog kojeg joj je uklonjen desni bubreg. Nakon više od 20 mukotrpnih i teških kemoterapija bolest joj se vratila i napala jetru zbog čega je ponovno završila na operaciji. Djevojčica se danas liječi u zagrebačkoj Klinici za dječje bolesti, a česti odlasci i boravci u Zagrebu zbog kemoterapija i redovnih kontrola iziskuju velike financijske troškove s kojima se njeni roditelji sve teže nose. Stoga im je potrebna naša pomoć. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati nijednom od ova dva događaja, malenoj Vanessi možete pomoći uplatom na sljedeći broj žiro računa: HR33 2500 0093 1050 3377 7 - Hypo Alpe Adria Bank.

Ovim putem Vas pozivamo da se slobodno uključite u akciju sukladno vlastitim mogućnostima!


Prilozi:
  • 1. PLAKAT  (image JPG, 88.6 kb)Najnovije