Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

STUDENTSKA BOŽIĆNA BAJKA

Završni koncert humanitarne akcije Studentska Božićna bajka


OSIJEK - Studenti Osječkog Sveučilišta pozivaju vas na Završni koncert humanitarne akcije "Studentska Božićna bajka".

Poštovani,

Ovim putem pozivaju Vas studenti Osječkog Sveučilišta na Završni koncert humanitarne akcije "Studentska Božićna bajka" koja se  već drugu godinu za redom pretvara u bajku. Po drugi put na osječkom Sveučilištu, studentski zborovi su se udružili kako bi u ovo predbožićno razdoblje pomogli onima kojima je potrebna naša pomoć.

Radi se o prikupljanju sredstava za Osnovnu školu Lj. Gaja koja ima čak 3 razreda za djecu s posebnim potrebama. S obzirom da su im potrebni određeni uvjeti koji iziskuju određena financijska sredstva, mi smo priskočili u pomoć i postavili kutije na našim fakultetima za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Cilj nam nije samo pružiti im financijsku pomoć već probuditi svjest kod mladih o važnosti socijalne inkluzije!

Humanitarna akcija je započela 1.12. s postavljanjem kutija na više lokacija (fakulteti, studentski centar, studentski dom, campus...) a završava 18.12. svečanim koncertom na Poljoprivrednom fakultetu.

Humanitarni koncert održati će se u 18.12.2013. (četvrtak), sa početkom u 18:00, na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, u dvorani Aula Magna (II.kat).  Nastupati će brojni izvođači među kojima će biti i studenti osječkog Sveučilišta ali i učenici OŠ Lj. Gaja. Ova je humanitarna akcija već tradicionalno uspjela okupiti veliki broj studenata i fakulteta, animirati ih te angažirati oko samog provođenja.

Započela je inicijativom Studentskog zboga Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku te pronašla veliku potporu od strane naših profesora, te na kraju i našeg dekana.

Veoma smo ponosni na naš trud i rad oko ove humanitarne akcije i nadamo se da ćete svojim dolaskom na završni koncert uveličati već jednu uistinu čarobnu božićnu bajku.

Srdačan pozdrav,

Studentski zbor Poljoprivrednog fakulteta
Najnovije