Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RIJEKA LJUBAVI

Podjela 600 paketa socijalno ugroženim obiteljima


OSIJEK - U ovo predblagdansko vrijeme darivanja većina razmišlja kako obradovati svoju obitelj i drage ljude. Hvala svim ljudima širokog srca što razmišljaju o obiteljima u potrebi kako bi i u njihove domove ušao tračak blagdanskog ugođaja.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ u suradnji s Upravnim odjelom za zdravstvo i socijalnu skrb Grada Osijeka će dana 18. prosinca /četvrtak/ u 19 sati u sportskoj dvorani Elektrotehničke i Prometne škole Istarska 3 organizirati podjelu božićnih paketa socijalno ugroženim osobama.

Ove godine bit će osigurano 600 paketa/ što je više od 400 planiranih paketa/ zahvaljujući gospodine Branku Ostoviću, tvrtki Žito i građanima Lijepe naše koji su u TV- emisiji Elizabete Gojan „Damin Gambit“ u kojoj je gostovala predsjednica Udruge Štefica Čučak, prepoznali važnost ljudske solidarnosti i međusobnog pomaganja u ovom obiteljskom mjesecu.

Hvala građanima „Lijepe Naše“, Hvala Elizabeti Gojan, Hvala velikom srcu Štefice Čučak - pokazali ste još jednom da „Lijepa Naša“ nije u rukama loših gazda pojedinaca,već je čini Narod Velika Srca. Svojom dobrotom i plemenitošću omogućili ste da taj veliki dan u godini provedu sa svojim najmilijima uz veselje i nečim više od stare korice kruha.

U ime svih obitelji u potrebi sa područja Grada Osijeka i Županije od srca svim donatorima i ljudima dobre volje i srca kao i medijima koje prate naš rad VELIKO HVALA od članova i volontera Udruge „Rijeka ljubavi“

Osijek,14.prosinac 2014.
Tajnik Udruge: Momir AntićNajnovije