Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

HUMANITARNI KONCERT

Završni koncert humanitarne akcije Studentska Božićna bajka


OSIJEK - Ovim putem pozivaju Vas studenti Osječkog Sveučilišta na Završni koncert humanitarne akcije "Studentska Božićna bajka" koja se  već drugu godinu za redom pretvara u bajku. Po drugi put na osječkom Sveučilištu, studentski zborovi su se udružili kako bi u ovo predbožićno razdoblje pomogli onima kojima je potrebna naša pomoć.

Radi se o prikupljanju sredstava za Osnovnu školu Lj. Gaja koja ima čak 3 razreda za djecu s posebnim potrebama. S obzirom da su im potrebni određeni uvjeti koji iziskuju određena financijska sredstva, mi smo priskočili u pomoć i postavili kutije na našim fakultetima za prikupljanje dobrovoljnih priloga. Cilj nam nije samo pružiti im financijsku pomoć već probuditi svjest kod mladih o važnosti socijalne inkluzije!

Humanitarna akcija je započela 1.12. s postavljanjem kutija na više lokacija (fakulteti, studentski centar, studentski dom, campus...) a završava 18.12. svečanim koncertom na Poljoprivrednom fakultetu. Humanitarni koncert održati će se u 18.12.2013. (četvrtak), sa početkom u 18:00, na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, u dvorani Aula Magna (II.kat).  Nastupati će brojni izvođači među kojima će biti i studenti osječkog Sveučilišta ali i učenici OŠ Lj. Gaja. Ova je humanitarna akcija već tradicionalno uspjela okupiti veliki broj studenata i fakulteta, animirati ih te angažirati oko samog provođenja.

Započela je inicijativom Studentskog zboga Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku te pronašla veliku potporu od strane naših profesora, te na kraju i našeg dekana. Veoma smo ponosni na naš trud i rad oko ove humanitarne akcije i nadamo se da ćete svojim dolaskom na završni koncert uveličati već jednu uistinu čarobnu božićnu bajku.

Srdačan pozdrav,
Studentski zbor Poljoprivrednog fakultetaNajnovije