Osijek, gradski portal Osijek-Online.Com

RIJEKA LJUBAVI

Podjela 100 paketa djeci iz socijalnougroženih obitelji


OSIJEK - Humanitarna udruga "Rijeka ljubavi" povodom božićnih blagdana dana 21.prosinca /nedelja/ u 10 sati u Gradskoj četvrti Gornji grad podjelila je 100 paketa djeci iz socijalno ugrožene obitelji,a koji nisu bili uključeni u podjelu paketa iz Grada.

„Pliva“ d.d. donirala je 50 paketa,a Udruga je pripremila ostalih 50 paketa.Mali „velikani“ iz osnovne škole „Vladimir Becić“ područne škole Briješće pripremili su nazoćnima veseli program i sa velikom ljubavi napisali čestitke i mnogo paketa za prisutnu djecu. Najveće iznenađenje pripremili su članovi „Moto kluba“ Osijek.Čak 6 motomrazeva uljepšalo je dječiji dan pun radostii veselja .

Bilio je tu i velikih i vrijednih poklona - naš sugrađanin gospodin Ante poklonio je Ivanović Gordani majci 8-ero djece 500,00 kn. Obtelj Maglica Ivo iz Budimaca gospodin Ante daruje 1.000,00 kn. Obitelj Petranko 7 –ero djece i osmo na putu iz Josipovca od gospodina Ante dobiva na dar novu perilicu rublja u vrijednosti od 1.500,00 kn. Bio je to jedan od najljepših dana vidjeti ozarena dječija lica i radostan majčin osmjeh koji sve govori.

Svim obiteljima i građanima Lijepe naše humanitarna udruga Rijeka ljubavi želi čestit Božić te da Novu 2015. godinu provedu uz obilje mira, ljubavi,zdravlja i osobne sreće.

Osijek, 21.12. 2014.
Predsjednica  Udruge: Štefica ČučakNajnovije